O sesalnih sistemih

Beam sesalne enote

Z Beam Electrolux centralnim sesalnim sistemom dobite praktičen, moderen sistem, ki je odličen odgovor na sodoben način življenja.

Posebnost Beam Electrolux centralnih sesalnih sistemov je samočistilni filter, narejen iz Gore-Tex materijala, ki vam omogoča dolgotrajno,

optimalno čiščenje, brez zamenjave filter vrečk. Sistem je narejen iz kvalitetnih materialov, ki omogočaju sistemu izredno dolgo življenjsko dobo.

Beam Electrolux centralni sesalni sistem odstranjuje iz vašega bivalnega prostora ves prah in umazanijo, ki se nabira v razervoarju,

98% očiščen zrak pa sesalna enota izpiha iz hiše. Tako se znebite 100% umazanije. Zaradi tega vam centralni sesalni sistem omogočaboljše

pogoje za bivanje in zmanjšuje alergijske simptome.

 

Beam centralni sesalni sistem je sestavljen iz posebnih PVC cevi prevlečenih z antistatičnim premazom, ki so vgrajene v vaše zidove, ter po katerih potuje posesani zrak s smetmi.

S pomočjo sesalnega kompleta, ki ga najprej priklopite v eno izmed vtičnic posesate umazanijo, ki nato nadaljuje pot po zgoraj omenjenih ceveh do sesalne enote. Smeti ostanejo v rezervoarju za umazanijo, najmanjše delce do 3 mikrona zadrži samočistilni filter, ki očisti posesani zrak do 98%, ostala 2% delcev pa zapusti vašo hišo skozi izpušno cev, ki je napeljana iz vaše hiše. Tako posesate iz hiše 100% umazanije, tudi najmanjše delce (npr. iztrebke pršic).

Samo delovanje centralnega sesalnega sistema je praktično neslišno, centralni sesalni sistem ima izredno dolgo življensko dobo, kar potrjuje tudi garancija, vaš dom pa je po čiščenju čist kot še nikoli.